Goed gedaan! Alle deelnemers examen passiefhuis-vakman geslaagd

Alle deelnemers aan het examen voor passiefhuis-vakman (Passive House Trades Person) van afgelopen februari zijn geslaagd. Van harte gefeliciteerd namens het hele docententeam! Petje af voor al diegenen die voor dit bijzondere diploma echt hard hebben gezweet!

Gefeliciteerd! Pieter Bosch, David Braam, Rob Willemse, Walter Ebbers, Mark Van Der Staak, Theo Haartmans, Teun Schouwenburg, Arnoud Nieuwenhuizen, Jort Gerbranda, Jon van Diepen, Oeds van der Meer, Christel Verbiesen-van Rens, Patrick Theelen!

Alle door KERN gecertificeerde passiefhuis-bouwprofessionals vind je hier.

Geslaagd! Passiefhuis-vakmensen op 23-02-2019

Dit jaar kun je nog 2 keer deelnemen aan het examen bij het Kennisinstituut KERN, op 24 mei en 16 november. Kennisinstituut KERN is verbonden aan het “Passive House Institute” en is gekwalificeerd om dit internationaal erkende examen af te nemen. Bouwprofessionals kunnen hiermee hun deskundigheid aantonen op het vlak van zeer energiezuinig bouwen en passiefhuistechnologie in de bouwpraktijk. De voorbereidende 4 daagse cursus Energieneutraal Bouwen en renoveren en het examen kun je doen in de richting installatietechniek of bouwkunde.

Maar zelfs als je geen examen doet levert deze cursus waardevolle input in ontwerp en uitvoering van energieneutrale projecten en BENG! Docenten zijn doorgewinterde experts uit de bouwpraktijk met een brede ervaring in de (bijna) energieneutrale bouw.

Kijk hier voor meer informatie voor installateurs

Kijk hier voor meer informatie voor bouwkundigen

Delen