Disclaimer

De website www.kennisinstituutkern.nl is van Stichting KERN. Stichting KERN accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van informatie op deze website, of door informatie aangeboden door deze website, of door onvolledigheid op welke manier dan ook.

Bij het ontwerpen en samenstellen van de website en is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Mocht u problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan weten door het sturen van een e-mail naar info@kennisinstituutkern.nl. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Stichting KERN is het niet toegestaan de producten, diensten en/of informatie die op deze website worden aangeboden te verveelvoudigen of openbaar te maken of te gebruiken voor met name marketing- en/of commerciƫle doeleinden.

Alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal blijven te allen tijde voorbehouden aan Stichting KERN. Voor gebruik dient u schriftelijk vooraf toestemming te verkrijgen van Stichting KERN. Deze kunt u aanvragen door een e-mail te sturen naar info@kennisinstituutkern.nl.