Op zoek naar een gecertificeerd passiefhuisontwerper /-adviseur?

Gecertificeerd Passiefhuisontwerper /-adviseur

Bij KERN kun je een opleiding volgen voor gecertificeerd passiefhuisontwerper /-adviseur (Passive House designers/consultants). Dit is een internationaal erkend certificaat van het Passive House Institute. Dit certificaat toont aan dat je over diepgaande kennis beschikt over passiefhuistechnologie en de expertise voor het ontwerpen en adviseren van gezonde, betaalbare en zeer energiezuinige bouwprojecten.

Een bij KERN gecertificeerd passiefhuisontwerper/-adviseur heeft de Summer school Passiefhuisontwerp & -constructie of de 10-daagse cursus Passiefhuisontwerp & -constructie bij Hogeschool Windesheim gevolgd en is geslaagd voor het examen.

Vind jouw gecertificeerd passiefhuisontwerper/-adviseur!

Meer informatie over deze titel en een lijst van gecertificeerde passiefhuisontwerper/-adviseur wereldwijd is te vinden bij het Passive House Institute.

Bij vragen over deze certificering neem contact op met KERN.

Geldigheid certificaat

Het certificaat is na het slagen voor het examen 5 jaar geldig. Als je als passiefhuisontwerper /-adviseur actief blijft kun je je certificaat vernieuwen. Hiervoor zijn er 2 opties.

Ben jij een gecertificeerd passiefhuisontwerper/-adviseur en wil je een adreswijziging doorgeven? Stuur dan een mail aan info@kennisinstituutkern.nl en ook een mail aan designer@passiv.de.