Docententeam

Ontmoet onze docenten

Clarence Rose

Clarence Rose

Expert energieneutraal bouwen, eigenaar van Azimut Bouwbureau, door het PHI geaccrediteerde passiefhuiscertificeerder. Tevens bestuurslid bij KERN.

  

Henk Wegkamp

Henk Wegkamp

Energetisch-economisch analist, mede-eigenaar adviesbureau Dantuma-Wegkamp en tevens bestuurslid bij KERN.

  

Carl-peter Goossen

Carl-peter Goossen

Een doorgewinterde ontwerpmanager voor integraal energetisch bouwen en productontwikkeling, mede-eigenaar BouwNext en tevens bestuurslid bij KERN.

  

Nicolaas van Everdingen

Systeem-integrator en expert integraal (ver)nieuwbouwen. Met zijn bedrijf Plushuis ondersteunt hij opdrachtgevers, architecten en uitvoerenden bij de verbetering van de integrale bouwkwaliteit en realisatie van comfortabele energiepositieve particuliere woningen. Tevens verzorgt hij trainingen op dit gebied.

  

Mons Stolper MSc

Adviseur in energetische transitieprojecten, m.n. renovaties met hoge ambitie. Eigenaar eBounce Advies, duurzaam advies richting uitvoering in de bouw op het raakvlak met energie(-besparing). Oorspronkelijk milieukundige en deskundig in ruimtelijk, milieu- en mobiliteitsbeleid.

  

Harrie Beernink

Adviseur Energie, milieu en Passiefbouw. Van EED-audits t/m invoeren van energiemanagementsystemen. Vertaling Duitse aanpak naar Nederlandse situatie en zoeken naar de balans tussen ecologie en economie.

  

Joyce van den Hoek Ostende

Specialist procesregie en integrale samenwerking. Organisatiepsycholoog en bedrijfskundige. Ontwikkelt en verzorgt opleidingen in integrale samenwerkingsprocessen, met name met betrekking tot verduurzaming van het fysieke domein: bouw, beheer en onderhoud en agricultuur. Werkzaam in zowel publieke als commerciële sector. Tevens directeur a.i. bij KERN.