Introductiecursus nZEB-tool

START:
1 november 2019
DURATION:
1 dagdeel. Gratis deelname voor licentiehouder nZEB-tool.

Categories

Agenda , nZEB-tool

Introductiecursus nZEB-tool (deze cursus wordt in 2020 niet meer gegeven, er komt wel een inspiratie middag in zijn plaats)

De nZEB-tool is een bouwfysisch rekentool waarmee je de energiebalans van gebouwen eenvoudig, integraal en exact kunt berekenen. Voor een realistische energieberekening van een gebouw is een zeer gedetailleerde invoer van gegevens nodig. Deze tool biedt naast het nodige detailniveau alle invoermogelijkheden voor een grote diversiteit aan energiezuinige bouwconcepten. Dat betekent dat de nZEB-tool in al zijn complexiteit in het begin even wennen is.

Met de introductiecursus zetten wij de koers voor je uit hoe je het beste kunt beginnen als je aan de slag wilt met de nZEB-tool. Deze cursus is een inleiding voor de 2-daagse cursus Rekenen met de nZEB-tool of biedt de nodige houvast als je zelf met het handboek aan het werk gaat.

Je krijgt informatie over de toepasbaarheid van de tool en je leert in grote lijnen waar je op moet letten bij de invoer van gegevens. Met name als je gewend bent om met andere energiebalans-tools te werken is het handig om een overzicht te krijgen over de bijzonderheden van deze tool.

Datum

Vrijdag 1 november 2019, 9.00 – 11.30 uur

Locatie in Ede

De cursus wordt – als niet anders vermeld – gegeven op onze locatie Horapark 2 te Ede.

De docenten

Clarence Rose of Carl-peter Goossen

 

Tijdens deze cursus gaan wij niet rekenen en hoef je dus ook geen laptop mee te nemen. Wel dien je in bezit te zijn van een licentie van de nZEB-tool.

Deze cursus is per licentiehouder gratis voor deelname van 1 persoon. Kosten voor elk extra deelnemer: € 95,- excl. btw. (geldt alleen nog in 2019, de cursus wordt in 2020 niet meer gegeven)

Kijk hier voor de cursusvoorwaarden.

Voor deze cursus dien je in het bezit te zijn van een licentie voor de nZEB-tool/PHPP.